18α ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ στα Λουτρά Πόζαρ , 25-28 Αυγούστου 2016

Έτσι κλείνει το καλοκαίρι στα Λουτρά Πόζαρ   Κάθε χρόνο,  στο κλείσιμο του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα – του Αυγούστου- κορυφώνονται στο Λουτράκι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αλμωπίας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «Το Πόζαρ» οργανώνει με τεράστια επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά ανταμώματα της Ελλάδος αφού στο ακριτικό χωριό συνευρίσκεται ολόκληρος ο Ελληνισμός  με την […]

Έτσι κλείνει το καλοκαίρι στα Λουτρά Πόζαρ

 

Κάθε χρόνο,  στο κλείσιμο του τελευταίου καλοκαιρινού μήνα – του Αυγούστου- κορυφώνονται στο Λουτράκι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Αλμωπίας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «Το Πόζαρ» οργανώνει με τεράστια επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά ανταμώματα της Ελλάδος αφού στο ακριτικό χωριό συνευρίσκεται ολόκληρος ο Ελληνισμός  με την παράδοση και τη μουσική του.

Χοροί της χαράς και της λύπης, των γάμων και των πολέμων.

Τραγούδια που εξυμνούν την ομορφιά του τόπου μας και τον πόνο του ξεριζωμού…

Ήχοι διαφορετικοί που δένουν όμως αρμονικά από ιστορικούς συλλόγους με ρίζες Βλάχικες, από την Κρήτη, την Μακεδονία, τον Πόντο και τη Μικρά Ασία δημιουργούν ένα μεγάλο πολιτιστικό και μουσικό ψηφιδωτό Ελληνικής παράδοσης.

Η φετινή χρονιά έχει και άρωμα ιστορίας αφού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου θα βραβεύσει όλους εκείνους τους μουσικούς που με την προσφορά τους συνέβαλαν στην διατήρηση της μουσικής κληρονομιάς του τόπου.

 

Μην χάσετε:

Την Πέμπτη 25/08 τον Νίκο Ζωιδάκη!

Την Παρασκευή 26/08 το εξαιρετικό χορευτικό του Λ.Σ Ποντίων Αψάλου

Το Σάββατο 27/08 τους Φουστανελοφόρους Ημαθίας

Την Κυριακή 28/08 του Ευρωπαικούς χορούς από το Λ.Ο Οι Άλμωπες και το χορευτικό του Π.Σ Λουτρακίου « Το Πόζαρ»

Ποζαρίτικα Λουτρά Πόζαρ

Ποζαρίτικα Λουτρά Πόζαρ 2016 Πρόγραμμα

Πόζαρ Λουτρά Λουτράκι